LET'S DO IT

JAKA USLUGA, JAKE MARKE.
Prodavnica alata Let's DO IT, je osnovana od strane firme LDI TOOLS d.o.o. iz Beograda u martu 2016. godine. Bavimo se prodajom veoma širokog asortimana profesionalnog i hobi alata i mašina različitih vrsta i namena najpozanatijih svetskih brendova.

Koncept prodavnice Let's DO IT i same prodaje je zamišljen od strane austrijske firme 3e iz Austrije sa sedištem u Wels-u čiji smo akcionari. Firma 3e je nas najveći dobavljač i partner. Pruža nam potpunu podršku prenašanjem svog dugogodišnjeg iskustva i znanja u našem regionu i Evropi u trgovini baziranoj na konceptu koji mi predstavljamo na tržištu Srbije kroz Prodavnice ALATA Let' DO IT na gotovo 500m2 prodajnog prostora u sklopu Tržnog Centra BIG FASHION PAR na Karaburmi, Višnjička 84 u Beogradu.

Pored ručnog, električnog i benzinskog alata i mašina u ponudi imamo veliki asortiman:
> potrošnog materijala,
> šrafovske robe i okova,
> boje i lakovi,
> suva gradnja,
> voda, grejanje,kanalizacija i sanitarije,
> sezonskih proizvodi i domaćinstvo,

NA NOVOJ LOKACIJI

Novo-otvoreni koncept
BIG FASHION, NAJVEĆI ŠOPING CENTAR U STAROM BEOGRADU!​ Osim naše prodabice alata očekuje vas preko 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova na dva nivoa i treći sprat posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi, sa velikim izborom restorana, 8 bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav. BIG FASHION – idealna destinacija gde je vaš svet uvek u centru pažnje.

Koncept prodavnice Let's DO IT i same prodaje je zamišljen od strane austrijske firme 3e iz Austrije sa sedištem u Wels-u čiji smo akcionari. Firma 3e je nas najveći dobavljač i partner. Pruža nam potpunu podršku prenašanjem svog dugogodišnjeg iskustva i znanja u našem regionu i Evropi u trgovini baziranoj na konceptu koji mi pedstavljamo na tržisti Srbije kroz PRODAVNICU ALATA Let' DO IT na 500m2 prodajnog prostora u sklopu Shopping Centra BIG FASHION PARK u Beogradu, Višnjička 84, na Karaburmi.

ONLINE PRODAVNICA

Pored prodavnice alata Let's Do It koja je otvorena u Tržnom Centru BIG FASHION PARK na gotovo 500m2, želimo da našu ponudu proširimo putem Online internet prodaje i tako postanemo dostupni našim kupcima širom Srbije.
WEB prodavnica u fazi izrade
Uskoro udobna kupovina iz fotelje

Naša vizija je da postanemo sinonim za alat u
Srbiji i da ljudima ponudimo najviše za njihov novac.

Svi vodeći brendovi alata na jednom mestu

Najveći izbor hobi i profesionalnog alata. Za svaki posao, zanat i hobi imamo pravi alat za vas.
ELEKTRIČNI ALAT
RUČNI ALAT

BAŠTENSKA OPREMA I PRIBOR
ŠRAFOVI I OKOVI

BOJE I LAKOVI
BAŠTENSKI ALAT
Pored firme 3e sarađujemo sa velikim brojem domaćih poznatih dobavljača alata i različite
opreme sa kojima imamo veoma dobru saradnju.